Nieuws / Evenementen

dinsdag 18 maart 2014

Nieuwe huisstijl Target Fixings

Onze oplossingen zijn in de loop der jaren steeds schoner en moderner geworden en wij hadden het gevoel dat onze huisstijl hierin achterbleef. Reden om aan het begin van 2014 onze huisstijl te moderniseren zodat we weer helemaal bij de tijd en toekomst gericht zijn.


Ons logo is vernieuwd en van frisse kleuren voorzien zonder afbreuk te doen aan het verleden. Zo vormen de letters, die vanaf het begin van ons bedrijf in het logo aanwezig zijn geweest, nu het nieuwe logo. Onze website is geheel vernieuwd en in de komende maanden zullen de veranderingen in ons drukwerk en op alle papierwerk worden doorgevoerd.

Op de website ziet u aan de vlag in de rechterbovenhoek dat u op de Nederlandse versie van de website bent. Als u op deze vlag klikt kunt u toegang krijgen tot onze Engelse, Duitse en Tsjechische website. De nieuwe Engelse versie is al vanaf januari in de lucht en de overige volgen de komende maanden. Zo wordt het voor ons steeds groeiende klantenbestand  mogelijk toegang tot informatie te verkrijgen in hun eigen taal.

In de rechterbovenhoek van onze homepage staan ook de links naar de social media. Onze Facebook, Twitter en Google+ pagina's zijn alleen in het Engels. Dit is nu eenmaal de snelste manier om te volgen wat er allemaal gebeurt met Target Fixings. We willen daarom ook veel proactiever zijn op deze sites dan we in het verleden waren. Ook met de laatste projecten en productinnovaties waar we mee bezig zijn. Wij hopen dat u de tijd en moeite wilt nemen om via een van deze platforms in contact te blijven met ons.

Zoals u kunt zien hebben we ook onze Nieuws sectie vernieuwd. In het verleden moesten alle mutaties door een persoon gedaan worden en nu kunnen meerdere mensen binnen ons team vanuit de verschillende activiteiten berichten plaatsen.

Wat niet veranderd is zijn onze producten en technisch advies, zij zijn en blijven onze belangrijkste focus en wij blijven onze producten leveren met de fantastische service die u van ons mag verwachten. Levertijden van voorraadproducten is vaak 1 dag.

Natuurlijk kunt u ons altijd bellen om technische ondersteuning maar ook is het als vanouds mogelijk productinformatie te downloaden zoals voorheen. Het vertalen van de standaard details  in vijf verschillende talen loopt zodat ook deze informatie voor iedereen beschikbaar komt.

Onze webpagina oplossingen biedt nu een interactief huis waarin onze meest populaire producten zichtbaar worden gemaakt. En onze referentie projecten hoeven niet meer volledig te worden gedownload. Alles wat u nodig heeft is on-screen beschikbaar.