Nieuws / Evenementen

maandag 7 september 2015

Funderingsherstel


Klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en verzakkingen. Dit zijn typische kenmerken van funderingsproblemen! Vaak zijn er diverse oorzaken voor funderingsproblemen. Degelijk funderingsherstel begint dan ook altijd met een bezoek en een advies op maat van onze specialisten.

Target Fxings
Target Fixings uit Heerenveen is gespecialiseerd in het herstellen van gescheurd metselwerk en funderingen. Doorlopend worden door ons muren en funderingen hersteld voor uiteenlopende klanten varierend van particuliere woningbezitters tot regionale monumentenwachten.
Onze aanpak
Degelijk funderingsherstel begint met een goed advies! Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamelijk met u kijken waardoor de funderingsproblemen optreden. Aan de hand van de bevindingen stellen wij vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte op. In het herstelplan geven wij aan wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

Onze manier
Wij maken gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Door onze compacte methode beperken wij de overlast en kunnen we snel werken.